Udrea: Locul trei, pe care l-am obţinut, este un obiectiv atins

Autor: Emma Toader 02.11.2014

"Locul trei în acest moment este o ţintă, un obiectiv pe care mi l-am atins în ciuda unor atacuri greu de imaginat şi de mine. Este o victorie a unui partid care se doreşte a fi altceva în calsa politică şi mă bucur că am reuşit să rămânem a treia structură", a spus Udrea, de la sediul PMP.

Ea a mulţumit celor peste jumătate de milion de români care i-au dat votul şi a făcut posibil ca un candidat şi "un partid mic, tânăr, să ocupe locul trei". "Am avut cea mai grea campanie din ultimii 25 de ani. Împotriva mea au fost structuri politice mari, strategii bine orchestrate prin care s-a încercat scoaterea mea din competiţie", a spus Udrea.

Ea a arătat că le promite celor care au votat cu Elena Udrea că va "continua lupta alături de echipa ei şi alături de cei care vor veni în perioada următoare alături de PMP". "Votul pe blocuri mari politice a făcut să fie în frunte doi oameni care politic nu reprezintă mare lucru", a mai spus Elena Udrea, care a arătat că principalul obiectiv al PMP este să devină în 2016 principalul partid de centru-dreapta.

Întrebată dacă a primit vreun mesaj de la Traian Băsecu, Udrea a răspuns că mesajele susţinătorilor ei, cărora le mulţumeşte, nominalizându-i în acest sens pe preşedintele Traian Băsescu, pe Emil Boc, pe Aurelian Pavelescu, vor fi auzite de presă din partea fiecăruia căruia dintre aceştia.