Consultanţii de la Vitalis sunt implicaţi în construcţia a două hoteluri din Londra

Autor: Cristi Moga 19.11.2014
Firma Vitalis Consulting, fondată şi condusă din 2006 de inginerul în construcţii Florin Popa, a prins un prim contract în afara ţării, fiind implicată din vara acestui an în construcţia a două Vitaliscu peste 800 de camere dezvoltate de grupul Park Plaza Hotels la Londra.
 
Firma cu 40 de angajaţi oferă servicii de project şi cost management, due diligence, dirigenţie de şantier şi altele pentru constructori şi dezvoltatori şi a ajuns la un rulaj de un milion de euro, iar pentru anul acesta cei de la Vitalis aşteaptă afaceri de 1,2 mil. euro.
 
„Biroul din Londra a fost infiinţat în luna iulie a acestui an, ca urmare a angajamentului luat faţă de lanţul ho­telier Park Plaza de a coordona lucrările de finisaje din cadrul celor două proiecte noi derulate în Londra: Park Plaza Hercules House Hotel şi Park Plaza Riverbank Hotel. Activitatea noastră constă în coor­donarea echipelor care lucrează la finisaje, astfel încât produsul final să corespundă celor mai înalte stan­darde hoteliere“, a declarat Florin Popa.
 
Cei de la Vitalis au intrat în contact cu Park Plaza prin intermediul proiectului rezidenţial City Point dez­vol­tat în nordul Bucureşti. Unul dintre acţionarii aces­tui proiect este investitorul israelian Red Sea Group, care este şi cel mai mare acţionar al Park Plaza Hotels.