Nemţii care produc la Ghimbav pentru Porsche şi Daimler fac încă 100 de angajări

Autor: Laurentiu Cotu 21.11.2014
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, şi-a propus pentru 2015 recrutarea a 100 de oameni pentru fabrica de componente auto din Ghimbav, judeţul Braşov. Com­pania a ajuns în prezent la apro­xi­mativ 800 de angajaţi după ce în acest an au fost recrutaţi 150 de oameni. Nemţii de la Preh şi-au început activi­tatea pe piaţa locală în 2008, reuşind într-o perioadă de şase ani să-şi crească de 14 ori numărul de angajaţi.
 
„În acest an am angajat 150 de persoane, ajungând în prezent la 800 de angajaţi. Recru­tările vor continua şi anul viitor, când ne-am propus să creştem numărul de angajaţi cu încă 100 de persoane“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, direc­tor general al Preh România.   
 
Nemţii produc în fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov, comu­ta­toare mul­tifunc­ţio­nale pentru volan, comu­tatoare bloc lu­mini, sisteme de con­trol al climei şi ele­mente de comandă din con­sola centrală, clienţii com­paniei fiind pro­ducătorii auto BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Daimler.