Parteneriat în trei între Air France KLM, Tarom şi Banca Transilvania pentru un card de credit de călătorii

Autor: Mirabela Tiron 10.12.2014

Banca Transilvania, în parteneriat cu companiile aeriene Air France KLM şi Tarom, a lansat un card de crédit pentru călătorii, ce va permite membrilor programului Flying Blue al alianţei Sky Team, din care fac parte cele două companii aeriene, să adune mile ce vor putea fi folosite pentru a cumpăra bilete de avion.

Tariful pentru emiterea cardului de credit (BT Flying Blue Classic) este de 50 de lei iar cel de administrare anuală a contului este de 50 de lei. Dobânda fixă este de 24% pe an iar DAE (dobânda anuală efectivă) este de 27,51% pe an.

Programul de fidelizare Flying Blue al alianţei Sky Team, care are 35 de companii aeriene partenere, are 110.000 membri în România şi 24,5 milioane de membri la nivel internaţional. “Acest card ne va ajuta să creştem vânzările, estimăm cel puţin un avans de 5%. Mă aştept ca anul viitor să fie emise circa 5000 de astfel de carduri de călătorii”, a declarat Alexandru Dobrescu, directorul general al companiei aeriene  Air France KLM. Compania transportă anual jumătate de milion de pasageri. Pe de altă parte, compania de stat Tarom are un trafic de 2,1 milioane de pasageri anual.