Ziarul Financiar vă urează un an bun, profitabil, bugetele prognozate să vi se îndeplinească şi creşterea economică să fie de peste 5%!

Ziarul Financiar 01.01.2015

Ziarul Financiar vă urează ca anul 2015 să fie un an de business profitabil – atât pentru România, cât şi pentru fiecare dintre noi în parte – şi în care să ajungem în sfârşit la o creştere economică de peste 5%.

Sperăm ca în noul an să începem să construim o autostradă peste munţi, să demarăm şi să finalizăm proiecte de infrastructură atât de necesare dezvoltării României şi creşterii competitivităţii la nivel european.

Ziarul Financiară urează Guvernului să adopte măsuri de uşurare fiscală şi de simplificare a legislaţiei, care să le permită românilor să îşi pună în practică spiritul antreprenorial şi să le dea curaj să pornească singuri afaceri.

Sperăm ca în 2015 să creştem exporturile – pentru că România are potenţial imens, atât în IT&C, cât şi în agrobusiness sau industrie – şi să ne îmbunătăţim brandul de ţară, stindardul care ne recomandă în lume.

ZF speră ca 2015 să fie un an al investiţiilor, atât străine cât şi ale antreprenorilor şi investitorilor români, prin care vor fi create locuri de muncă bine plătite, care să ajute România să nu se mai mândrească cu o creştere economică de doar 2-3%, ci de peste 5%.

Sperăm ca în 2015 ţara să fie condusă după un ”plan de afaceri” performant, Guvernul să acţioneze ca un bun manager al României şi să ajungem să vedem o îmbunătăţire semnificativă a nivelului de trai.

Ziarul Financiar speră ca 2015 să fie cu adevărat un an al ”marilor reforme”, atât în educaţie, care trebuie susţinută puternic, cât şi în sănătate, infrastructură şi fiscalitate. Trebuie ca anul acesta să punem la treabă resursele României – financiare, umane, imobiliare – pentru a ajunge la 5% creştere economică pe an.

Ziarul Financiar aşteaptă cu nerăbdare un nou an în care să fie alături de voi, în care să comenteze evenimentele de pe scena economică şi politică şi să ofere aceeaşi analiză obiectivă, imparţială şi pertinentă a ceea ce se întâmplă în România. La mulţi ani, 2015!