Raliul Dakar 2015, prima zi: Duster e în top 5, românii în top 50

Autor: Iulian Dnistran 06.01.2015

După prima etapă a Raliului Dakar 2015, un Renault Duster al echipei argentiniene cu acelaşi nume a ajuns pe locul cinci în clasamentul general. Totodată, românul Mani Gyenes, care participă la clasa moto, a reuşit să se claseze în primii 50 de concurenţi din 160.

Prima etapă a Raliului Dakar 2015 a adus surprize plăcute pentru cei doi români care ne reprezintă ţara în acest an la rally-raidul sud-american, dar şi pentru echipa Renault Duster Argentina care participă cu două prototipuriRenault Duster.

Emiliano Spataro, unul dintre cei doi piloţi ai echipei Renault Duster Argentina, a reuşit un loc cinci după prima zi a competiţiei, în vreme ce coechipierul său – Jose Garcia – a terminat pe locul 37. Totodată, un al treilea Renault Duster, condus de Fernando Luis Bradach, a trecut linia de sosire a primei zile pe locul 97 din 135.

În urma penalizărilor, câştigătorul primei etape la categoria auto a fost Orlando Terranova, cu al său Mini, urmat de americanul Robby Gordon cu deja binecunoscutul său prototip de Hummer.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro