BAT caută 100 de oameni pentru centrul de servicii din Capitală

Autor: Adelina Mihai 09.01.2015

Producătorul de ţigarete British American To­bacco (BAT) va angaja 100 de persoane pe parcursul acestui an în centrul de shared services din Capitală, unde a ajuns deja la 430 de salariaţi din 2008 până în prezent.

„Profilul căutat este acela de absolvent de studii economice, de preferat cu experienţă în domeniul financiar, cunoscător a cel puţin o limbă străină (engleza este obligatorie) şi are cunoştinte ERP“, a spus Adrian Popa, Corporate & Regulatory Af­fairs Director în cadrul British Ame­rican Tobacco România.

Angajaţii care lucrează în acest centru de externalizare desfăşoară activităţi în domeniul operaţiunilor tran­zacţionale, financiar-contabile, bancare, de trezorerie, contabilitate clienţi şi furnizori, suport clienţi, raportare financiară şi recrutare.

Salariul unui absolvent care se angajează într-un centru de servicii porneşte de la 1.400-1.500 de lei net pe lună, potrivit datelor din piaţa de recrutare. În industria locală a serviciilor de externalizare lucrează 60.000 de oameni.