Polisano a recrutat patru noi manageri: Ciprian Ciobanu pentru dezvoltarea serviciilor medicale, Sorin Banciu la fabrică, Cornelia Tufaru în producţie şi Mirela Jumanca la farmacii

Autor: Ioana David 15.01.2015
Polisano, grup din Sibiu cu afaceri de aproape 400 mil. euro anul trecut care derulează activităţi în principal în sectorul de sănătate, a recrutat patru noi manageri anul acesta pentru firmele din cadrul grupului.
 
Astfel, Ciprian Ciobanu, 40 de ani, a fost numit directorul de dezvoltare al Clinicii Polisano. În ultimii 13 ani, Ciprian Ciobanu a ocupat aceeaşu funcţie în cadrul MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale din România.
 
La conducerea fabricii Polipharma Industries, o investiţie de 60 mil. euro aflată în faza de start up, a fost numit Sorin Banciu. De profesie medic, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, şi al unui MBA în management, Sorin Banciu are o experienta de peste de 15 ani în managementul unor multinaţionale ca Pfizer, Schering Plough, MSD, Amgen România şi Amgen Europa Centrala. Obiectivul său este punerea în funcţiune până la 30 martie 2015 a liniilor de producţie oncologice, injectabile şi solide şi identificarea unor noi pieţe de export.