Clienţii Orange primesc reduceri la achiziţionarea biletelor de avion de pe Vola.ro

Autor: Ioana Nita 15.01.2015

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a încheiat un parteneriat cu Vola.ro prin intermediul căruia clienţii săi primesc reduceri la achiziţionarea biletelor de avion de pe platforma online în schimbul activării unei opţiuni de roaming.

“Prin parteneriatul cu Orange acoperim încă o nevoie a celor care călătoresc, aceea de a comunica la costuri minime şi atunci când sunt în afara ţării”, a spus  Daniel Truica, managing partner în cadrul Vola. ro.

Pentru primul bilet de avion achziţionat de pe Vola.ro, abonaţii şi clienţii cartelelor preplătite Orange, primesc o reducere de 20 euro. De asemenea, pentru următoarele bilete de avion achiziţionate până la sfârşitul anului, clienţii Orange primesc gratuit o asigurare de călătorie în străinătate pentru fiecare bilet de avion cumpărat.  Astfel, dacă un client Orange cumpără spre exemplu bilete de avion pentru trei persoane, fiecare dintre acestea va beneficia de o asigurare de călătorie gratis.

Pentru a obţine reducerea şi asigurările de sănătate gratuite, clienţii Orange trebuie să intre pe pagina dedicată acestui program de pe Vola.ro, unde trebuie să se autentifice cu numărul de telefon, să aleagă zborul dorit şi să îşi activeze o opţiune de roaming, ale cărui costuri pornesc de la 1 euro/zi.