Aţi auzit de brandurile de modă Mohito şi Sinsay? Sunt cei mai noi chiriaşi din AFI Palace Cotroceni

Autor: Cristina Roşca 19.01.2015

 

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni a atras doi chiriaşi noi, respectiv brandurile Mohito şi Sinsay, ambele parte a grupului polonez de modă LPP Fashion. Din acelaşi grup mai fac parte şi brandurile Reserved, Cropp Town şi House.

Sinsay, brand care se adresează adolescenţilor, şi Mohito, brand de modă premium pentru femei, au intrat pe piaţa locală în centrul comercial AFI Palace din Ploieşti şi acum se extind în Capitală.

Cel mai important brand din grupul LPP Fashion – Reserved – era deja prezent în AFI Palace Cotroceni însă ca urmare a unor lucrări de reamenajare a mallului va deveni una dintre ancorele de la parter, urmând a ocupa o suprafaţă de 2.000 mp. 

Ca urmare a acestor activităţi de reamenajare o cafenea Starbucks va fi deschisă la una dintre intrările mallurilor, urmând a avea atât o terasă de vară cât şi una de iarnă. Lanţul de cafenele era prezent în interiorul mallului însă spaţiul său a fost preluat de Brioche Doree, astfel că americanii au fost relocaţi după câteva luni. Reamenajarea actuală măreşte suprafaţa închiriabilă a mallului la 82.000 mp, iar compania vrea să continue planurile pentru a se dezvolta cu încă 8.000 mp.