Importatorul Ballantine’s are un nou şef pe marketing

Autor: Mădălina Panaete 28.01.2015
Pernod Ricard România, importatorul whisky-ului Ballantine’s şi al vodcii Absolut, l-a numit pe Radu Moldovan-Petruţ în funcţia de director de marketing al companiei.
 
Radu Moldovan-Petruţ, 34 de ani, a activat în ultimul an ca director de marketing al Heidi Chocolat, cel mai mare exportator local de ciocolată.
 
Managerul nu este la primul contact cu industria băuturilor spirtoase. El a activat în cadrul importatorului şi în perioada 2008-2010 ca brand manager white spirits, după care a plecat la subsidiara grupului francez Pernod Ricard din Marea Britanie. În cadrul biroului de la Londra, Radu Moldovan a fost customer marketing manager timp de un an, iar mai apoi senior brand manager al whisky-ului Jameson, unul dintre cele mai importante branduri din această categorie pentru Pernod Ricard. Pe această poziţie, managerul a activat timp de aproximativ doi ani, conform informaţiilor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn. În octombrie 2013, el a fost numit director de marketing al Heidi Chocolat.