Grupul Christian Tour atacă şi piaţa online a vacanţelor

Autor: Mirabela Tiron 29.01.2015
„În următorii cinci ani vacanţele se vor rezerva direct de pe iPhone, de aceea este importantă prezenţa online.“
 
Grupul Christian Tour, controlat de familia Pandel, se extinde şi pe internet, printr-o platformă de rezervări online, Vuelo.ro, în care va in­vesti un milion de euro până anul viitor.
 
„Am lansat de câteva zile această agenţie online, pe care se vor rezerva pentru înce­put doar bilete de avion, ca din martie să se poată re­zer­va şi camere şi pachete cu transport şi cazare“, a decla­rat Marius Pandel, directorul general al Christian Tour.
 
Agenţia de turism Christian Tour a finalizat  anul trecut cu vânzări de 51 mil. euro, faţă de 46 mil. euro în 2013, iar la nivelul întregului grup vânzările s-au ridicat la 75 de milioane de euro, potrivit lui Pandel.
 
Grupul include agenţia de turism Christian Tour, companiile Europa Travel şi Pegas Holidays şi un hotel în Grecia. Anul trecut, grupul a trimis 200.000 de turişti în vacanţă, iar pentru acest an estimează că va vinde 230.000 de pachete, pe fondul introducerii de noi zboruri charter.
 
„Tendinţa este ca vacanţele să fie căutate pe internet, deci pe viitor tot mai  multe persoane îşi vor rezerva vacanţele online.“