Skanska a atras Adecco în Green Court şi negociază pentru sediul Carrefour

Autor: Cristi Moga 04.02.2015
Grupul suedez Skanska, care dezvoltă în nordul Capitalei parcul de afaceri Green Court Bucharest, a închiriat în cea de-a doua clădire a proiectului un spaţiu de 920 de metri pătraţi către firma de HR Adecco şi are negocieri avansate cu grupul Carrefour pentru mutarea sediului companiei franceze.
 
Adecco îşi va muta sediul în clădirea Greeen Court B în luna iunie a acestui an, tranzacţia fiind intermediată de consultanţii firmei JLL. Imobilul va avea o suprafaţă închiriabilă de 18.000 de metri pătraţi şi a ajuns la un grad de ocupare de 18%, un alt spaţiu fiind închiriat de grupul farmaceutic Sanofi.
 
Potrivit informaţiilor ZF, Carrefour negociază închirierea unui spaţiu cu o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi în această clădire, contract ce ar duce gradul de ocupare la peste 50%. În prezent, Carrefour are sediul în clădirea Anchor Plaza din Drumul Taberei. „Avem negocieri avansate cu mai mulţi potenţiali clienţi pentru clădirea B, dar nu anunţăm noi contracte decât după ce toate detaliile sunt stabilite. În momentul de faţă, Sanofi şi Adecco au decis să îşi stabilească birourile în această clădire“, a declarat Marcin Lapinski, preşedintele Skanska Property România.