Producătorul de tractoare IRUM Reghin vede o creştere de 15% a afacerilor

Autor: Laurentiu Cotu 10.02.2015
Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, mizează în acest an pe o creştere cu 15% a afacerilor faţă de anul trecut, susţinută în principal de extinderea reţelei de vân­zări. Compania estima pentru 2014 o cifră de afaceri de peste
 
72 mil. lei (16,3 mil. euro), mai mult cu 25% faţă de anul anterior. „Pentru acest an estimăm o creştere cu 15% a afacerilor, bazându-ne pe dezvoltarea reţelei de vânzări. Am câştigat noi clienţi şi preconizăm o uşoară creştere a pie­ţei în sectoarele agricol şi forestier“, a declarat pentru ZF Transil­­vania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.
 
Compania este specializată în producţia de tractoare şi utilaje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agricole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, fabricând totodată piesele aferente acestora. Capacitatea anuală de producţie a fabricii din Reghin este de 250 de tractoare forestiere, 500 de tractoare agricole şi 1.200 de tone de piese turnate.