Numărul companiilor interesate de AeRO a urcat la 13. Intră în joc bicicletele Pegas şi croitorii de la Tudor Personal Tailor

Autor: Ioana Tudor 19.02.2015

Atelierele de biciclete Pegas, producătorul mărcii de bere Zăganu şi croitoria la comandă Tudor Personal Tailor sunt interesate să îşi dezvolte afacerile prin intermediul pieţei locale de capital şi iau în calcul o listare la sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO operat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Un număr de treisprezece firme mici şi mijlocii din România şi din străinătate şi-au manifestat interesul pentru listarea pe AeRO pentru a atrage finanţare, dar şi pentru a-şi creşte vizibilitatea şi pentru a obţine o valoare de piaţă.

După ce săptămâna trecută şase firme şi-au prezentat businessurile în faţa potenţialilor investitori la un eveniment organizat de BVB, alte şapte companii au încercat ieri să convingă investitorii că au afaceri cu potenţial de creştere în care banii merită investiţi.

Cele şapte noi companii interesate de AeRO sunt producătorul de aplicaţii online Zitec, firma de publicitate digitală outdoor The Pole Society, Smart Bill, un start-up care oferă soluţii de facturare şi contabilitate pentru IMM-uri, PBX Telecom, dezvoltator de produse şi servicii de streaming, Atelierele Pegas, Fabrica de Bere Bună, care produce marca de bere Zăganu, şi atelierul de croitorie Tudor Personal Tailor.