Încă un gigant american îşi înfige steagul la Bucureşti. Câţi oameni vrea să angajeze?

Autor: Adrian Seceleanu 20.02.2015

Compania americană Automatic Data Processing (ADP), unul dintre cei mai mari furnizori globali de ser­vicii de management al resurselor umane şi de outsour­cing, are în plan să angajeze peste 400 de oameni în ur­mătorii trei ani în centrul de la Bucureşti, care a devenit ope­raţional la finele anului trecut.

„Planul nostru este să angajăm până la 500 de asociaţi pe parcursul următorilor trei ani, cu posi­bi­li­ta­tea de a depăşi acest numar”, a declarat pentru ZF Jenn Ryan, vicepreşedintele diviziei Global Shoring din ca­drul ADP.

„Recrutăm, în prezent, consultanţi pentru faza de implementare, profesionişti în servicii şi con­sul­tanţi în tehnologie. (…) Ne vom extinde în curând seg­men­tele ţintă în procesul de recrutare.”

ADP, care gestionează plata salariilor pentru 1 din 6 angajaţi din SUA - 24 de milioane de persoane, pu­blică un index al locurilor de muncă din Statele Unite, care este luat ca reper de analişti înainte de publicarea da­telor oficiale. Compania, cu venituri de peste 10 mld. dolari în anul fiscal 2014, are peste 52.000 de angajaţi şi 600.000 de clienţi la nivel global.