Victor Ponta, la lansarea unui centru de outsourcing: "România trebuie să aibă mai mulţi angajaţi şi mai bine plătiţi, iar bugetul să adune mai mult din taxe"

Autor: Corina Mirea 24.02.2015

“Am scăzut în 2014 CAS cu 5 puncte procentuale, suntem conştienţi însă că trebuie să continuăm pentru ca România să aibă angajaţi mai mulţi şi mai bine plătiţi, iar bugetul să adune mai mult din taxe”, a spus premierul Victor Ponta, prezent în această după-amiază la lansarea centrului global de excelenţă al furnizorului american de servicii de management al resurselor umane şi de oursourcing Automatic Data Processing (ADP).

ADP are în plan să angajeze peste 400 de oameni în ur­mătorii trei ani în centrul de la Bucureşti, care a devenit ope­raţional la finele anului trecut şi unde lucrează în prezent circa 70 de oameni.

“Vrem să rămânem pe piaţa din România mulţi ani de acum înainte, pentru că este şi va fi un centru strategic de creştere pentru businessul ADP”, a spus Mark Benjamin, preşedintele ADP Global Enterprise Solutions.

ADP, cu venituri de peste 10 mld. dolari în anul fiscal 2014, are peste 52.000 de angajaţi şi 600.000 de clienţi la nivel global.