Enel aduce un şef nou pentru două companii cu 2,7 milioane de clienţi

Autor: Roxana Petrescu 09.03.2015

Michele Grassi a preluat conducerea Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.



Grupul italian de utilităţi Enel, cel mai mare distribuitor local de energie electrică, a numit un şef nou peste companiile de furnizare a energiei din România, care au un portofoliu de 2,7 milioane de clienţi. Astfel, Michele Grassi, manager cu o experienţă de 17 ani în domeniul energetic, a preluat conducerea Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare ale grupului Enel în România.

„Cu o experienţă de peste 17 ani în sectorul energiei electrice, Michele Grassi a fost responsabil de proiecte variate şi a avut responsabilităţi diferite în cadrul grupului Enel, în special în zonele de customer care şi furnizare. Şi-a început cariera în funcţia de key account manager pentru piaţa liberă, devenind apoi customer service manager pentru zona Italia de Sud, gestionând activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienţi“, spun reprezentanţii Enel România.

Ei mai spun că în calitate de director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activităţi de furnizare şi vânzare ale Enel în România, dar şi pe cele de customer care şi depar­tamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată.