Deschiderea pasajului de la Piaţa Presei, amânată cu o lună

Autor: Bogdan Alecu 15.04.2015

Pasajul rutier de la Piaţa Presei va fi deschis cu o lună întârziere faţă de termenul anunţat în februarie de către Sorin Oprescu, edilul-şef al Capitalei, în condiţiile în care modificările realizate infrastructurii de curent electric din zona respectivă nu s-au făcut la timp.

„Termenul de finalizare a lucrărilor, conform contractului, este luna mai 2015. Lucrările propriu-zise la pasaj putea fi finalizate mai devreme, însă au apărut întârzieri legate de devierea cablurilor, în sensul în care Enel nu şi-a identificat corect instalaţiile. În prezent aceste probleme au fost remediate, reluându-se lucrările la pasaj în zona afectată“, au spus reprezentanţii Primăriei Capitalei.

În prezent lucrările la pasaj sunt finalizate în proporţie de 87%. Potrivit oficialilor Enel Distribuţie Muntenia, „Enel a respectat reglementările specific pentru această lucrare şi colaborează cu Primăria Capitalei pentru a găsi cele mai bune soluţii, astfel încât eliberarea amplasamentului de reţele electrice să se realizeze conform programului stabilit în contract“.