Google şi Vector Watch, la ZF Mobilio ‘15

Autor: Adrian Seceleanu 17.04.2015

Peste 15 speakeri, de la companii precum Google, Vector Watch, ING, Certsign, Bitdefender şi Vodafone, vor vorbi săptămână viitoare, pe 21 aprilie, la ediţia cu numărul patru a conferinţei ZF Mobilio, despre stadiul de dezvoltare al „noii economii“ a aplicaţiilor şi despre tendinţele care vor marca evoluţia businessului local în următorii ani.

În cadrul conferinţei vor fi expuse în premieră în Bucu­reşti şi ceasurile inteli­gen­te ale companiei cu ADN ro­­mâ­nesc Vector, care au fost pri­mite foarte bine de pre­sa in­ter­na­ţională. Andrei Pitiş, co­fondator al Vector Watch, va susţine în cadrul con­ferinţei un speech despre ten­dinţele de pe piaţa de echi­pamente inteligente.

Conferinţa va fi deschisă de Dominik Woeber, Head of Performance Solutions al gigantului american Google pentru această regiune, care va aborda în cadrul pre­zen­tă­rii teme precum com­por­ta­men­tul consumatorilor în Ro­mâ­nia faţă de celelalte ţări din regiune şi felul în care echi­pa­mentele şi aplicaţiile mobile influenţează afacerile companiilor.

Valentin Ştefan, director bu­siness development în ca­drul Vodafone România, al doi­lea jucător de pe piaţa lo­cală de telefonie mobilă, va oferi detalii despre cum au pri­mit clienţii serviciul de plăţi de pe telefonul mobil M-Pesa, dar şi despre tendinţele din comerţul efectuat pe echipamente mobile.