Medlife a deschis al patrulea spital din Capitală după o investiţie de 1,4 mil. euro. Galerie FOTO

Autor: Ioana David 07.05.2015

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, a deschis astăzi al patrulea spital din Bucureşti, Medlife Titan, în urma unei investiţii de 1,4 milioane de euro. Acesta este al nouălea spital din ţară al companiei şi este profilat pe servicii în regim de spitalizare de zi.

”Deschiderea spitalului Medlife Titan reprezintă răspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, în cei 4 ani de la inaugurare, au fost diagnosticaţi şi trataţi peste 90.000 de pacienţi. Până în prezent investiţia în cele două proiecte din zona Titan, hyperclinica şi spitalul, s-a ridicat la 2,2 milioane de euro”, a spus Mihai Marcu, preşedintele Medlife.

Spitalul se întinde pe trei niveluri, având o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi. Unitatea are 31 de paturi şi dispune de un bloc operator cu o sală de operaţie unde se poate efectua orice tip de intervenţie chirurgicală.

În total, în cele 9 spitale, Medlife are 23 de săli de operaţie şi 610 paturi. Spitalele din reţeaua Medlife au realizat peste 45.000 de intervenţii chirurgicale şi peste 17.000 de naşteri.

Medlife a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro şi este cel mai mare jucător de pe piaţa privată de servicii medicale.