Aţi auzit de brandurile Za-za, Various Brands, Suvari? Ele deschid magazine în Mega Mall

Autor: Cristina Roşca 12.05.2015

Centrul comercial Mega Mall se va deschide pe 14 mai, urmând a completa astfel peisajul Bucureştean al centrelor comerciale locale.  Mallul va găzdui peste 200 de magazine, restaurante şi alte spaţii comerciale.

Printre ele se numără atât branduri cunoscute precum Zara, H&M sau Stefanel, dar şi nume din eşalonul secund, precum Za-za (modă), Various Brands (echipamente sportive), Suvari (modă), Sevda (bijuterii şi accesorii) sau Simon Cookshop (cărţi).

Mallul va găzdui şi prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă pentru copii de toate vârstele, precum şi primul magazin Sport Vision din România.

Centrul comercial Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI şi austriecii de la Real4You, va fi deschis săptămână această, pe 14 mai, acesta fiind cel mai important proiect de acest tip dezvoltat în Capitală în ultimii cinci ani.

Mega Mall se deschide joi, cu trei săptămâni întârziere faţă de termenul anunţat iniţial, 23 aprilie. Centrul comercial este o investiţie de circa 165 de milioane de euro şi va avea o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă construită de 230.000 de metri pătraţi, intrând în categoria mallurilor mari din Bucureşti, alături de AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza şi Băneasa Shopping City.