Entelion Software a intermediat tranzacţii de 33 mil. euro prin platforma Teamshare

Autor: Ioana Nita 14.05.2015
Platforma de comerţ electronic Teamshare, dezvoltată de compania locală Entelion Software, a intermediat anul trecut tranzacţii în valoare de 33 milioane de euro pentru circa 200 de clienţi.
 
Teamshare este o soluţie de comerţ electronic concepută în special pentru segmentul B2B (business to business) - producători, importatori şi distribuitori de produse, dar şi pentru segmentul de retail - magazine online.
 
“Clienţii noştri (…) îşi încurajează la rândul lor propriii clienţi să plaseze comenzile prin platforma Teamshare, în locul metodelor tradiţionale precum comanda prin telefon sau e-mail”, a spus Marius Panait, managing partner la Entelion Software.
 
Platforma de comerţ electronic se integrează cu celelalte sisteme software folosite de companii, precum cele de contabilitate, gestiune stocuri şi facturare, plăţi online şi portaluri tip marketplace. Datele sunt comunicate în timp real între aplicaţiile integrate, eliminându-se astfel timpul de procesare a unei comenzi online. De asemenea, pe site se afişează în timp real modificările operate în sistemul de gestiune, precum disponibilitatea stocului sau schimbările de preţ.