Fac fapte bune până la concurenţă cu suma de 4 milioane de euro (TVA inclus)/ de Lucian Vasilescu

Autor: Lucian Vasilescu 15.05.2015

Recent, am primit un mail pe care-l reproduc mai jos alături de răspunsul meu. Dacă sunteţi interesaţi/ interesate de facerea mea de bine rog înscrieri şi seriozitate în rugăciune şi recunoştinţă şi în limita locurilor disponibile cu prioritate pentru doamne/ domnişoare (foto obligatoriu ataşat selfie nud faţă profil).  



Recent, am primit un mail pe care-l reproduc mai jos alături de răspunsul meu. Dacă sunteţi interesaţi/ interesate de facerea mea de bine rog înscrieri şi seriozitate în rugăciune şi recunoştinţă şi în limita locurilor disponibile cu prioritate pentru doamne/ domnişoare (foto obligatoriu ataşat selfie nud faţă profil).  

Dragul meu în Domnul

 
Sunt Agnes Robinson O văduvă la sfârşitul lunii domnul Robinson Michael Am 58 de ani, soţul meu târziu a fost un director cu firma de constructii aici, în Coasta de Fildeş înainte de moartea sa subita în prezent 2010.but Criza politică a acestei ţări înainte de moartea sa, el depus Suma de € 4, milioane de euro, intr-unul din Băncii aici, în  Ivory Coast, fondul este încă în bancă acum.

Am boală gravă, care este problema cancer, cel care mă deranjează cel mai mult este boala mea accident vascular cerebral, starea mea este foarte rău şi este evident că nu voi trăi mai mult de două luni, în funcţie de medicul meu, după cunoscut starea mea a decis să doneze acest fond pentru o persoană care are frica de Dumnezeu individuale, care va utiliza aceşti bani aşa cum am de gând să instruiască aici.

Vreau o persoană care va folosi acest fond pentru orfelinate, văduve, de înmulţire,Am luat această decizie pentru că nu am nici o copil care vor moşteni această bani şi am boală gravă; Nu vreau o situaţie în care aceşti bani vor fi utilizate într-un mod nelegiuit.

Acesta este motivul pentru am lua această decizie, nu mă tem de moarte, prin urmare, eu ştiu unde mă duc. Ştiu că voi fi în sânul Domnului, Exodus 14 VS 14 spune că Domnul va lupta cazul meu şi voi tăcea mea.

Nu am nevoie de nici o comunicare telefon în acest sens din cauza stării mele de sănătate, cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile, îndată ce voi primi răspunsul dumneavoastră vă voi da contactul băncii aici, în Abidjan.

 Vreau să te rogi mereu pentru mine, pentru că Domnul este păstorul meu, fericirea mea este că am trăit o viaţă de un vrednic, Oricine care vrea să slujească Domnului, trebuie să-l slujească în duh şi în adevăr. Vă rugăm să fiţi mereu în rugăciune toată viaţa ta.

Răspunde-mi pentru mai multe informaţii, intr răspunsul dumneavoastră mă va da cameră în aprovizionarea o altă biserică sau individuale pentru acest scop acelaşi, vă rugăm asigur mi că va acţiona în consecinţă astfel cum am arătat aici.

În speranţa de a primi răspunsul dumneavoastră.
Trimite-mi următoarele informaţii e ca pe de mai jos.


Rămâneţi binecuvântat în Domnul.
Al tău în Domnul,
D-na Agnes Robinson

 

 

Dragă doamna Robinson în Domnul,

 

Eu sunt eu, adică la cine ai scris tu şi bine ai făcut c-ai mai apucat că de boala grea nu poate scăpa şi păcat de bani pentru binefacerea oamenilor de suma de 4 milioane euro ale nimănui ar fi rămas dacă tu nu scris la mine întru Domnul. Scriu la tine ca să întrebe când spune doctorul ta că tu moare ca să ştiu când să începe binefacerile în memorie al tău şi soţ la tine dus la Domnul.

But să ştie tu că poate moare când ţi-o fi sorocul dar nu moare în august, că-mi iau şi eu odihna de concediu şi nu poate face carităţi de binefacere din vacanţa care plec să mă dau cu nămol ca să fiu în sănătate şi să poate are grijă de dorinţa tău de pe patul unde zace sărmana de tine care vrei să facă bine şi ai scris la mine.

But pun şi cazul că Domnul face un minune individuale şi tu nu moare la timpul tău atunci ce facem că eu sunt gata pregătit de fapta bună ce doreşti de la mine şi nu vreau dezamăgeşte omul ce găseşte în nevoie şi vreau ajut la el după putere? Aşa că poate scapă, poate moare, eu zic trimite amount la mine în cont euro care deschide astăzi la un bank de încredere şi trust la curs bun şi nu comision şi nici parandărăt cum spune la noi în economie.

Rog pentru tine întru Domnul (Exodus, 45, 29) şi fac numai fapte bune că ai ales persoană potrivită la gândul tău la orfeline, văduve sau divorţate sau adultere întru Domnul să le ţină în virtute şi pot ajuta la calea cea bună pentru ele şi plăteşte mereu doar înainte.

Aşadar aştept bani urgent chiar dacă tu te moare mai târziu în consecinţă ca să începem facere de bine în duh şi adevăr.

 

Rămâneţi şi mergeţi la Domnul vă zic cu încrederea şi cu speranţa,

 

D-nul Lucian