Grupul Adrem Invest, un business de 50 mil. euro, spune că etapa creşterilor de 30-40% s-a terminat, dar tot ar putea angaja 200 de oameni

Autor: Roxana Petrescu 18.05.2015

Pusă pe picioare la începutul anilor ’90, compania a simţit anul trecut nevoia unei schimbări de structură, mişcare dictată de creşterea numărului de divizii.

„Anul 2014 a fost unul de reor­ganizare pen­tru Ad­rem In­vest“, spune Cor­neliu Bo­dea, care îm­pre­ună cu fratele său Adrian Bo­dea con­tro­lează com­pania specia­li­zată în apli­caţii indus­triale, mai ales pentru sec­torul metalurgic, care are în portofoliu şi cea mai mare centrală pe biomasă din România, un proiect de 80 mil. euro.

„Aşa cum anunţasem în 2013, prezenţa globală a companiei şi evoluţia individuală a fiecărei divizii ne-au convins că este momentul să ne organizăm într-un grup de companii în care fiecare divizie a devenit companie de sine stătătoare cărora li s-au alăturat alte entităţi deţinute de Adrem Invest. Astfel, Divizia Ingineria Proce­se­lor a devenit Adrem Industries, Di­vizia de Servicii Integrate a păstrat numele companiei istorice Adrem Invest, Divizia SCADA şi Auto­matizări a devenit Adrem Automation şi Divizia de Energii Verzi a devenit Adrem Green Power“, explică Bodea.