Deloitte va avea doi noi parteneri de la 1 iunie

Autor: Claudia Medrega 21.05.2015

Vlad Boeriu, specializat în taxe indirecte, şi Andrei Ionescu, coordo­nator al practicii de servicii de evaluare a riscurilor, vor deveni de la 1 iunie parteneri la firma de audit şi consultanţă Deloitte România.

Vlad Boeriu, 34 de ani, s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziţia de consul­tant taxe şi a evoluat rapid de la consultant junior la par­tener. El a jucat un rol important în construirea practicii de taxe indirecte, alături de Pieter Wessel, senior tax partner la Deloitte România. Este consultant fiscal certificat şi absolvent al Facultăţii Internaţionale de Business de la Aca­demia de Studii Econo­mice şi are un masterat în legislaţie euro­peană în domeniul fiscali­tăţii şi a urmat cursurile unui Executive MBA. Serviciul de taxe indirecte al Deloitte a crescut cu peste 40% în ultimii trei ani, echipa fiind formată din 30 de oameni, potrivit informaţiilor transmise de companie.

Andrei Ionescu, 39 de ani, s-a ală­turat Deloitte ca manager în 2006. Cu o experienţă de peste 15 ani în servicii profesionale de consultanţă în evaluarea riscurilor (ERS), el coordo­nează acest departament de cinci ani. Sub condu­cerea lui, departamentul a crescut de la 10 la 30 de oameni, iar veniturile gene­rate de ERS au crescut cu 15-20% pe an în ultimii doi ani.

Deloitte România are 13 parteneri şi este condusă de Ahmed Hassan, mana­ging partner.

Anul trecut Deloitte România a avut o cifră de afaceri de 145,6 mil. lei, în creştere cu 8,7% faţă de 2013, iar profitul net a fost de 11,4 mil. lei, conform informaţiilor transmise de companie pentru ZF.