Motivele pentru care Prinţul Charles a lansat o fundaţie caritabilă în România: „Pentru că iubesc România! Şi cred că aţi uitat că am o stră-stră-străbunică din Transilvania”

Ziarul Financiar 03.06.2015

Prinţul Charles a declarat, marţi, la Viscri, în judeţul Braşov, că a ales să-şi lanseze o fundaţie în România pentru că iubeşte această ţară şi pentru că a avut o stră-stră-străbunică din Transilvania, adăugând că speră să contribuie ”măcar puţin” la crearea de locuri de muncă în zonă.

Moştenitorul coroanei britanice le-a spus jurnaliştilor, marţi, la lansarea Fundaţiei Prinţul de Wales de la Viscri că este foarte încântat că va putea ajuta comunitatea din această zonă.

”Sunt foarte bucuros pentru că după toţi aceşti ani m-am gândit că ar fi bine să am propria mea fundaţie aici. Aşadar, sunt foarte încântat că o vom lansa astăzi, aici în Viscri, şi sper să putem folosi această locaţie pentru educarea şi dezvoltarea celor de aici şi sper să contribuim măcar puţin să ajutăm la crearea de locuri de muncă“, a spus Prinţul Charles.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info