O antreprenoare vrea să deschidă un magazin cu buchete din fructe

Autor: Mădălina Dediu Panaete 20.06.2015

Alina Stricescu, antreprenoarea care în urmă cu aproximativ cinci ani a deschis businessul Buchete Delicioase SRL-D, vrea să gă­seas­că un spaţiu în Capi­tală unde să des­chidă un nou ma­gazin de prezen­ta­re a buchetelor din fructe, pe care aceasta le realizează.

Iniţial, antre­pre­noarea a mai des­chis un magazin în zona Romană, însă a renunţat la acesta şi vrea să găsească un nou spaţiu.

„Anul 2014 a adus multe noutăţi pentru noi. Am finalizat un proiect pentru accesarea de fonduri de la bu­getul de stat. Pro­iectul ne-a luat ceva timp şi mă bucur că am reuşit să rămânem pozi­tivi şi să ducem la ca­păt toate demer­su­rile necesare. Fon­durile au fost fo­lo­site pentru des­chi­derea unui ma­ga­zin propriu cu spa­ţiu de producţie şi prezentare, utila­rea şi mobilarea spa­ţiului cu echi­pament adecvat“, spu­ne Alina Stri­ces­cu, antrepre­noa­rea din Râmnicu Vâlcea, care s-a întors la începutul anului 2009 din Statele Unite ale Americii, unde a lucrat şi a absolvit o facultate de relaţii internaţionale.

În vechiul magazin, ea a investit circa 16.000 de euro.