123ContactForm ia o investiţie de 1 mil. euro de la fondul Catalyst

Autor: Adrian Seceleanu 16.06.2015
Fondul de investiţii Catalyst România a achiziţionat pentru o sumă de „peste“ 1 milion de euro un pachet minoritar de acţiuni în cadrul 123ContactForm, o companie lansată în urmă cu 4 ani de trei antreprenori locali, care a dezvoltat o soluţie pentru formulare şi chestionare online utilizată pe mai multe pie internaţionale.
 
„Majorarea de capital va ajuta 123Con­tactForm să dezvolte produse noi, să intensifice eforturile de marketing şi să extindă echipa“, conform anunţului Catalyst, care nu include detalii despre procentul de ac­ţiuni achiziţionat şi alte detalii ale tran­zac­ţiei. La finele lunii octombrie a anului trecut, structura acţionariatului pentru compania 123Contactform SRL era următoarea: Ma­rius Florin Cornianu - 40%, Tudor Virgil Bastea - 40% şi Adrian Gheară - 20%.
 
Anul trecut, compania a avut veni­turi de 2,2 mil. lei, plus 127% fa­ţă de anul precedent, şi un profit net de 0,22 mil. lei, mai mare cu 157%. Numărul mediu de angajaţi a fost de 17, conform datelor de la Finanţe. În total compania are în prezent 42 de angajaţi. 123ContactForm a fost fondată în 2010, din echipa iniţială făcând parte Florin Cornianu (CEO) şi Tudor Bastea (CTO).