Wizz Air a mai bifat un aeroport în România: din iunie a intrat cu zboruri pe ruta Constanţa- Londra

Autor: Maria Tufan 25.06.2015

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală după numărul de pasageri transportaţi, a intrat luna aceasta cu zboruri pe aeroportul din Constanţa, de unde compania opereaz` două curse pe săptămână pe ruta Constanţa-Londra şi retur. Constanţa devine astfel al optulea aeroport din România pentru Wizz Air. Cei mai mulţi pasageri pentru operatorul ungar vin din Bucureşti, urmat de Cluj-Napoca şi Timişoara. Anul trecut Wizz Air a transportat 3,9 milioane de pasageri de pe aeroporturile locale, în creştere cu 20% faţă de 2013.

 “Investim constant în aeroporturile din România pe care le folosim atât de mult, iar Constanţa sperăm să fie unul dintre ele”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt Wizz Air. Noile zboruri vor fi operate în zilele de luni şi vineri, iar preţul unui bilet doar dus din gama basic ar putea începe de la 200 lei, cunoscând însă variaţii în funcţie de data aleasă.

Wizz Air este compania aeriană care a avut cea mai accelerată dezvoltare pe piaţa locală, devenind liderul pieţei după numărul de pasageri.