Raoul Ros revine la conducerea Alcatel-Lucent România

Autor: Andrei Mazurchievici 29.06.2015

El revine în România, după ce în perioada 2009-2012 a fost directorul Alcatel-Lucent România şi responsabil de activitatea companiei în Europa de Sud-Est şi îl înlocuieşte la conducere pe Eugen Şerbănescu.

În ultimii trei ani, Ros a fost EMEA channel partner organisation leader în cadrul companiei franceze.

Raoul Ros va administra şi gestiona operaţiunile curente ale companiei, precum şi direcţia strategică şi comercială pe care Alcatel-Lucent o are în România şi în celelalte ţări pe care acesta le coordonează. Raoul va fi responsabil şi de managementul reţelei de parteneri comerciali în Europa Centrală şi de Sud.

"Mă bucur să mă reîntorc în România şi în această regiune. Voi continua să consolidez poziţia strategică a companiei Alcatel-Lucent în România şi în ţările din regiunea pe care o coordonez şi să susţin dezvoltarea centrului de cercetare-dezvoltare din România. Sunt conştient de provocările, dar şi de oportunităţile pe care compania le are în regiune", a declarat Raoul Ros..

Alcatel-Lucent este lider mondial în comunicaţii de bandă largă fixe şi mobile, în convergenţă, în tehnologii, aplicaţii şi servicii IP şi oferă soluţii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicaţii utilizatorilor individuali, acasă, la birou sau în timpul deplasărilor acestora.

Alcatel-Lucent este principalul furnizor de soluţii de telecomunicaţii la cheie din România şi are o activitate constând în cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanţă şi consultanţă. Prezent în România din 1991, Alcatel-Lucent are două sedii locale: în Timişoara, sediul central, şi în Bucureşti. În cele două sedii, lucrează peste 1.500 de agajaţi.