Eugen Voicu, Certinvest: Am aflat cu surprindere, de pe site, despre anunţul ASF. Interesul nostru în zona asigurărilor de viaţă rămâne în picioare.

Autor: Anelis Baciu 03.07.2015

Decizia ASF de a nu aviza preluarea AXA Asigurări de către administartorul independent de fonduri Certinvest a luat prin surprindere conducerea societăţii care a aflat de respingerea tranzacţiei de pe site-ul autorităţii, a declarat la solicitarea ZF Eugen Voicu, acţionar şi fondator al Certinvest.

Am aflat cu surprindere, de pe site, despre anunţul ASF. Această tranzacţie este o oportunitate de creştere şi diversificare accelerată pentru consorţiul românesc Certinvest şi SIF III. Pentru noi, este o arie de interes strategic, în care am operat anterior, ca parte a grupului britanic Aviva. Considerăm că decizia ASF nu a luat în considerare toate elementele tranzacţiei, precum capitalizarea solidă a companiei la momentul transferului”.

 Eugen Voicu spune că „intersul Certinvest în piaţa asigurărilor de viaţă rămâne în picioare”, în ciuda deciziei nefavorabile a ASF.