Bijuteria Teilor a deschis patru noi magazine şi continuă creşterea

Autor: Andrei Mazurchievici 15.07.2015

Compania românească de bijuterii Teilor a inaugurat patru noi magazine în prima jumătate a anului, două în Bucureşti şi câte unu în Iaşi şi Braşov, şi intenţionează să se extindă în următorul an cu alte patru. Cele patru magazine au fost deschise în AFI Palace Cotroceni, Mega Mall (ambele în Bucureşti), Braşov (Coresi Shopping Resort) şi în Iaşi (Palas Mall).

Potrivit companiei de bijuterii, cele patru noi magazine care urmează să fie inaugurate vor fi în Bucureşti (Promenada Mall), Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara. Compania din Piteşti s-a extins la nivel naţional începând cu a doua jumătate a anului 2013, atunci când a apărut primul magazin în Bucureşti. Investiţia în magazinul din Băneasa Shopping City a depăşit 200.000 de euro.

În medie, Teilor investeşte aproximativ 1.800 de euro pe metru pătrat în spaţiile destinate magazinelor, care au o suprafaţă între 75 şi 80 de metri pătraţi. În prezent, Teilor are o reţea de 12 magazine: trei în Bucureşti (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni şi Mega Mall) şi altele situate în Braşov, Craiova, Piteşti, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Târgovişte şi Târgu-Jiu. În 2014 cifra de afaceri a fost de 20,5 milioane de lei, cu 48% mai mare decât în anul 2013.