Help Net anunţă că va trece de pragul de 200 de farmacii după ce a terminat un rebranding de 1,5 milioane de euro

Autor: Luiza Chiroiu 23.07.2015

Reţeaua controlată de Ovidiu Buluc a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 390 de milioane de lei (85 de milioane de euro), în creştere cu 6% faţă de 2013.

Help Net, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din România şi parte a grupului Farm­exim, a investit 1,5 mi­lioane de euro în pro­ce­sul de re­branding în­ce­put anul trecut şi vrea să încheie 2015 cu o reţea de peste 200 de unităţi, prin deschi­derea a 30 de farmacii în acest an.

„În acest moment, procesul de rebranding este finalizat în toate farmaciile Help Net. Investiţia a vizat întreaga reţea şi arhitectură de brand“, a spus pentru ZF Isabelle Iacob, direc­to­rul general al Help Net.

Reţeaua deţinută de antreprenori lo­cali include Farmaciile Help Net, Far­ma­cia Concept Store din Bucureşti, pre­cum şi brandul economic Help Net Con­ve­na­bil, lansat în toamna anului tre­cut, după o investiţie de aproape un milion de euro. La mai puţin de un an de la deschiderea pri­melor farmacii Help Net care se adresează persoa­nelor cu ve­ni­turi mici, reţeaua a ajuns la 25 de unităţi.