Cu un salt de 31% la semestru, Casa Rusu caută teren pentru un magazin de 10.000 metri pătraţi la Timişoara

Autor: Laurentiu Cotu 23.07.2015
Grupul Rus Savitar-Casa Rusu, din industria mobilei, controlat de familia Rusu din Ti­mi­şoara, a rea­li­zat în pri­mul se­­mestru o cre­ş­­­­tere de 31% a afa­­ce­rilor faţă de ace­eaşi perioa­dă a anului trecut, susţinută de inves­tiţiile în modernizare şi mărirea capa­cită­ţilor de producţie, de dezvoltarea portofoliului de produse şi a reţelei de magazine Casa Rusu.
 
Anul trecut, businessul consolidat al Rus-Savitar (fabrica) şi Casa Rusu (reţeaua de magazine) a urcat la 35 mil. euro, iar pentru acest an timişorenii iau în calcul un avans de 25-30% al afacerilor faţă de 2014.
 
„La începutul anului am extins por­tofoliul de produse în reţeaua Casa Ru­su prin introducerea articolelor de uz casnic şi decoraţiuni interioare sub bran­dul propriu Cassima. Pentru Rus-Sa­vitar anul 2015 înseamnă noi investiţii în modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie, inclusiv prin accesarea de fonduri nerambursabile’’, a declarat pentru ZF Transilvania Ma­rius Raia, director general al Casa Rusu.