VIDEO ZF Live. Adrian Sârbu şi Stelian Bogza, Benefit Online: Când eşti tânăr creşterea salarială contează cel mai mult în acceptarea unui nou job

Autor: Greta Bogdan 30.07.2015
Adrian Sârbu şi Stelian Bogza vor să ajungă la o cifră de afaceri de 200.000 de euro din propria platformă Benefit Online, care le oferă celor 22 de firme şi peste 7000 de angajaţi cu care colaborează beneficii extra­sa­la­riale, au spus cei doi antreprenori la emisiunea de business ZF Live.
 
„Compania noastră vine cu un buget pe care îl personalizează pentru fiecare angajat în funcţie de mai mulţi fac­tori, precum istoricul său în com­pa­nie, iar angajatul, în limita acelui buget, vine cu opţiunea lui“, a spus Adrian Sârbu. După ce au ocupat poziţii de conducere în diferite firme până la 30 de ani, cei doi s-au gândit să înceapă o co­la­borare şi să-şi deschidă propria afa­cere. „Am lucrat aproape 10 ani în banking, iar prima dată am lucrat la Bancpost, în 2005. Nu mi-am căutat ni­cio­dată job, ci a venit câte o opor­tunitate pentru mine pe care am cân­tărit-o şi am văzut dacă sună mai bine faţă de ceea ce făceam eu în momentul respectiv“, a spus Stelian Bogza. Cei doi sunt de părere că până la 28 de ani partea salarială cântăreşte peste 50% din decizia de a părăsi un job. „Creşterea salarială vine odată cu creşterea profesională. Nu trebuie să pleci niciodată strict pentru o creştere salarială, ci pentru o poziţie mai bună care să vină automat şi cu o creştere salarială mai bună“, a spus Adrian Sârbu la ZF Live.