(P) PPT Preţuri Pentru Tine caută TOP manageri

Autor: Publicitate 31.07.2015

PPT Preţuri Pentru Tine, una dintre cele mai dinamice reţele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din ultimii 3 ani din România, caută mai multe posturi de top management pentru sediul din Bucureşti. Dupa mai mulţi ani de continuă dezvoltare, compania cu capital 100% românesc se organizează ca grup. PPT este prezentă în România şi Republica Moldova, urmând ca în martie 2016 să fie deschise primele magazine în Bulgaria.

Candidaţii ideali trebuie să deţină următoarele puncte forte: abilitatea de a coordona proiecte şi echipe mari de oameni, lucru în echipă şi colaborare, orientare către rezultate, iniţiativă şi proactivitate.

PPT caută candidaţi pentru următoarele poziţii cheie în Bucureşti:

- Chief Financial Officer – cu atribuţii la nivel de grup  - mai multe detalii aici
- Purchasing Director – cu atribuţii la nivel de grup - mai multe detalii aici
- Human Resources Director – cu atribuţii la nivel de grup - mai multe detalii aici
- Logistics Manager - în cadrul reţelei din România - mai multe detalii aici
- Operations Manager – în cadrul reţelei din România - mai multe detalii aici

 

PPT este una dintre cele mai extinse reţele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de tip "discount" din România şi Republica Moldova. Majoritatea magazinelor PPT se află în oraşe cu peste 10.000 de locuitori, amplasate în zone intens circulate şi au suprafeţe de vânzare cuprinse între 100 şi 250 mp. În 2014, PPT România a raportat o cifră de afaceri de peste 40 mil. euro şi cu un număr de peste 800 de angajaţi.

În prezent, reţeaua PPT numără în România 136 de magazine şi, respectiv 24 în Republica Moldova, cu un total de peste 1100 de angajaţi.