Cele mai elegante femei din lume

Autor: Florin Badescu 06.08.2015

Cântăreaţa pop-country Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, apare pe poziţia a doua în topul 10 al celor mai elegante femei din lume pe anul 2015, după Samantha Cameron, soţia premierului britanic David Cameron.

Misty Copeland, în vârstă de 32 de ani, prima artistă de culoare desemnată balerină principală la American Ballet Theater, se află pe locul al treilea şi este urmată de avocata Amal Clooney - soţia actorului George Clooney -, regina Letizia a Spaniei şi cântăreaţa Rihanna.

În ceea ce priveşte lista celor mai eleganţi bărbaţi din lume, actorul britanic Bill Nighy, în vârstă de 65 de ani, ocupă primul loc, urmat de magnatul din industria petrolului Stavros Niarchos III, designerul Apple Jony Ive şi prinţul Harry al Marii Britanii.

Editorii revistei Vanity Fair alcătuiesc în fiecare an această listă care, pentru prima dată, conţine un segment separat destinat celor mai elegante staruri de la Hollywood.

Actriţa suedeză Alicia Vikander, în vârstă de 26 de ani, se află pe primul loc, urmată de actorul premiat cu Oscar Eddie Redmayne, în vârstă de 33 de ani, şi de Emma Stone, în vârstă de 26 de ani.

Actorii Emma Watson, Charlize Theron, Michael Fassbender şi Fan Bingbing apar şi ei pe această listă.

Actorul britanic Benedict Cumberbatch şi soţia lui Sophie Hunter ocupă primul loc în topul celor mai elegante cupluri.