Carrefour deschide primul hipermarket din Timişoara în noiembrie. Anul 2015 este al doilea an cu expansiune mai accelerată după 2008

Autor: Cristina Rosca 14.08.2015

Carrefour va deschide în luna noiembrie a acestui an un nou hipermarket, la Timişoara, într-un proiect al sud-africanilor de la NEPI, francezii urmând a se apropia de pragul de 30 de magazine pe format mare.

Aceasta va fi a doua deschidere de hipermarket a Carrefour în 2015, prima având loc în Bucureşti, în incinta mallului Mega Mall, un proiect tot al lui NEPI.

Până la închiderea ediţiei reprezentanţii Carrefour nu au precizat dacă mai au în plan şi o altă deschidere de big-box în 2015, ei confirmând însă deschiderea de la Timişoara în 2015.

Potrivit datelor de pe site-ul Carrefour, francezii nu aveau un magazin pe formatul de hipermarket în oraşul de pe Bega. Aici sunt însă prezenţi pe acest format concurenţii de la Kaufland (două magazine) şi Auchan (3). Timişoara este unul dintre cele mai mari oraşe din România şi unul dintre cele mai dezvoltate, astfel că decizia Carrefour de a deschide aici este justificată.