Grupul Iulius va construi o nouă clădire de birouri în ansamblul Palas Iaşi

Autor: Andrei Mazurchievici 19.08.2015

În urma finalizării clădirii United Business Center 6, suprafaţa totală închiriabilă a proiectului va ajunge la 62.000 de metri pătraţi. Clădirea este închiriată deja în totalitate.

Clădirea va avea patru etaje şi un nivel alocat camerei tehnice. Imobilul este situat în vecinătatea UBC 3, având conexiune directă cu Palas Mall şi zona de food-court şi acces la parcarea subterană a ansamblului.

Iulius Group deţine o reţea de retail care cuprinde patru mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi. Pe segmentul office, compania deţine la nivel naţional peste 55.000 de metri pătraţi de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 de metri pătraţi.

În prezent se lucrează la clădirea UBC 5 (suprafaţă închiriabilă de 15.000 de metri pătraţi).

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 de metri pătraţi) şi United Business Center Tower (10.000 de metri pătraţi), ambele închiriate 100%.

În această toamnă, în imediata apropiere a Iulius Mall Timişoara vor începe lucrările de construire a celui de-al doilea ansamblu multifuncţional din reţeaua grupului, o investiţie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă spaţiile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 de metri pătraţi închiriabili.