Ryanair lansează zboruri din Bucureşti către Milano de la 9,99 euro

Autor: Mădălina Dediu Panaete 02.09.2015

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, lansează începând cu 2 decembrie o nouă rută din Bucureşti către Milano Malpensa, cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale.

Cu această ocazie, pentru călătoriile din perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, Ryanair a anunţat că preţul unui bilet pe ruta Bucureşti-Milan va începe de la 9,99 euro.

“România este piaţa cu o creştere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureştiul cu oraşele importante din Europa. Suntem fericiţi să îl conectăîn această iarnă cu cea de-a patra destinaţie din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo şi Bologna”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair.

Ryanair a intrat în aprilie anul trecut pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti, iniţial cu zboruri din Londra. Ulterior, pe lângă zborurile către destinaţii din Italia şI Marea Britanie,  Ryanair a mai introdus pe listă şi Dublin, Bruxelles şi Madrid. Intrarea pe cel mai mare aeroport din ţară vine după ce anterior Ryanair a mai operat şi pe alte aeroporturi din ţară, precum Constanţa sau Târgu-Mureşînsă a renunţat la acele zboruri.

Pentru acest an, Ryanair şi-a propus să ajungă la un  număr de 700.000 de turişti transportaţI pe rutele din România, faţă de circa 200.000 anul trecut.