Cine este supermodelul de 45 de ani care are o şansă istorică să ajungă Prima Doamnă a Statelor Unite. Galerie FOTO

Autor: Alexandra Marcu 08.09.2015

Melania Knauss-Trump, un fotomodel din Slovenia, are şanse mari să ajungă Prima Doamnă a Statelor Unite, dacă Donald Trump, soţul ei şi principalul contracandidat al lui Hillary Clinton, va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA.

Donald Trump, unul dintre favoriţii în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite, s-a căsătorit în 2004 cu Melania Knauss, un fotomodel din Slovenia, scrie Business Insider.

Melania s-a născut pe 26 aprilie 1970, în Slovenia. Ea şi-a început cariera de model la vârsta de 16 ani, iar 2 ani mai târziu a semnat un contract cu o agenţie de modă din Milano. În 1996, Melania s-a mutat în New York.

Melania Trump rămâne mai departe de lumina reflectoarelor. Ea lucrează la o colecţie de bijuterii împreună cu o multinaţională, QVC, iar în timpul liber face muncă caritabilă.

Knauss l-a întâlnit pe Donald Trump în anul 1998, iar în 2004 cei doi s-au căsătorit. Soţii Trump au împreună un băiat, Barron William Trump, care s-a născut pe 20 martie 2006.

Donald Trump a primit în 2007 o stea la Hollywood, pe Walk of Fame.

Wizz Air lansează TREI noi rute. Biletele sunt deja puse la vânzare! Vedeţi unde puteţi zbura cu 129 de leiBOR intră în afaceri. Achiziţia SURPRIZĂ făcută de Arhiepiscopie. "Am cumpărat Călugăriţa"

 

 

Cele 7 minuni ale României: locuri magice şi puţin cunoscute pe care trebuie neapărat să le vizitezi