Infrasoft: afaceri de 1,6 milioane lei la şase luni, cât în tot 2014

Autor: Ioana Nita 16.09.2015
Compania locală Infrasoft, spe­cia­lizată în dezvoltarea de software, a ajuns în primul semestru la o cifră de afaceri egală cu cea înregistrată la sfârşitul anului trecut - 1,6 mil. lei, creşterea datorându-se în principal vânzărilor propriului produs software - Docu­menta DMS (soluţie software de mana­gement al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru).
 
„La sfârşitul lunii iunie, afacerile companiei au ajuns la nivelul înregistrat la sfârşitul anului trecut. Documenta DMS are cea mai mare pondere în venituri”, a spus Liliana Cozari, director comercial în cadrul Infrasoft.
 
Documenta DMS este o aplicaţie prin care companiile îşi administrează, automatizează şi controlează fluxul de informaţii şi documente, începând de la contactul cu clienţii şi furnizorii şi până la arhivarea contractelor, proiectelor şi a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tiparită să se reducă la minimum. Soluţia este adaptată la legislaţia locală privind arhivarea electronică, semnătura electronică şi regulamentele Arhivelor Naţionale.