NEPI deschide Shopping City Deva, după o investiţie de 14 milioane euro

Autor: Emil Popescu 25.09.2015

"Proiectul achiziţionat de grupul de investiţii şi dezvoltare NEPI în anul 2013 a fost extins cu 11.000 m², dedicaţi zonei de retail şi divertisment, devenind astfel principalul pol de retail şi petrecere a timpului liber, atât pentru judeţul Hunedoara, cât şi pentru întreaga regiune", arată NEPI, într-un comunicat.

Ansamblul comercial include printre altele Metro, Praktiker şi Auchan, ajungând astfel la o suprafaţă totală închiriabilă de 54.000 metri pătraţi.

În Shopping City Deva au magazine Altex, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, H&M, JYSK, KFC, Noriel şi alte reţele.

NEPI, care a inaugurat anul acesta unul dintre cele mai mari centre comerciale de pe plan local, Mega Mall din Bucureşti, mai are în lucru extinderi ale unor malluri din provincie precum City Park din Constanţa şi Severin Shopping Center.

De asemenea, compania mai are în derulare şi o investiţie de peste 81 de milioane de euro în construcţia Shopping City Timişoara. NEPI a mai cumpărat recent şi Auchan Titan din Bucureşti cu 86 de milioane de euro de la nemţii de la Aberdeen Asset Management.