Indexul Imobiliar ZF. Apartamentele cu trei camere din zona Unirii şi Mihai Bravu s-au scumpit cu 10.000 de euro în ultimul an

Autor: Andreea Neferu 02.10.2015

Din cele 20 de zone cuprinse de ZF în indexul imobiliar realizat lunar, zece au cunoscut creşteri de preţ la apartamentele cu trei camere în ultimul an (septembrie 2015 vs. septembrie 2014), în cinci zone preţul a stat pe loc, iar în alte cinci apartamentele sunt mai ieftine.

Preţul apartamentelor vechi de trei camere din Bucureşti a trecut în medie de 77.100 de euro în luna septembrie din acest an, cu 1.250 de euro mai mult faţă de aceeaşi lună a anului tre­cut, arată Indexul imo­biliar al ZF realizat în colaborare cu firma de con­sultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Zona Unirii şi Mihai Bravu au cunoscut cele mai mari creşteri de preţ în ultimul an, de 10.000 de euro, în timp ce în zona 1 Mai locuinţele cu trei camere au pierdut 8.000 de euro din valoare în septembrie 2015 faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Zone precum  Dristor, Titan sau Piaţa Victoriei au fost cele mai stabile, arată indexul ZF.

Click pe imagine pentru a mări