Agenţiile imobiliare RE/MAX mizează pe comisioane de un milion de euro

Autor: Andreea Neferu 08.10.2015

Răzvan Cuc, antreprenorul clujean care a preluat în urmă cu doi ani master franciza de agenţii imobiliare a grupului american RE/MAX, estimează dublarea comisioanelor din tranzacţii imobiliare în 2015, până la circa 1 milion de euro.

“În ultimul an, ne-am focusat pe extinderea reţelei de francize imobiliare RE/MAX. Astfel, dacă la finele lui 2014 aveam 7 birouri, în acest moment am ajuns la 13, acoperind opt oraşe din întreaga ţară. Creşterea numărului de agenţii aflate sub umbrela RE/MAX, dar şi serviciile oferite de agenţii noştri, au avut un puternic impact în business-ul companiei”, a afirmat Răzvan Cuc.

El a adăugat că un element care a influenţat evoluţia pozitivă a business-ului a fost şi dezmorţirea pieţei imobiliare rezidenţiale, în contextul în care anul acesta numărul tranzacţiilor a fost cu 5% mai mare faţă de 2014.

“O piaţă foarte importantă pe care dorim să ne dezvoltăm puternic în următorul an este şi cea din Bucureşti, unde momentan avem doar un singur birou şi vizăm să mai deschidem alte două până la finele anului”, a afirmat Răzvan Cuc.