Grupul Rezidor: Vom pune numele Radisson Blu si Park Inn by Radisson pe mai multe hoteluri

Autor: Mădălina Dediu Panaete 16.10.2015

Arno Schwalie, vicepreşedintele pe regiunea Europei Centrale în cadrul Rezidor Hotel Group, spune că grupul este în discuţii pentru a deschide noi hoteluri în România, după ce a ajuns la două unităţiîn franciză pe plan local- Ra­dis­son Blu şi Park Inn by Radisson, ambele în Bucureşti.

„Noi căutăm oportunităţi de extindere. Credem că aceste două hoteluri din inima Bucu­reş­tiului – Radisson Blu şi Park Inn by Radis­son – ne vor ajuta să ne poziţionăm perfect brandurile şi, odată ce avem un model în ţară, cred din acel mo­ment vom putea merge în faza a do­ua unde vom atrage noi investitori. Asta va alimenta pla­nurile de creş­tere în Ro­mânia“, a declarat Arno Schwa­­lie, care conduce din func­ţia de Area Vice President Cen­tral Eu­ro­pe 12 ţări din Europa Cen­trală precum Ger­ma­nia, Austria, Elveţia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia sau România.

Grupul Rezidor, cu afaceri de peste 900 mil. euro, are activităţi în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Anunţul privind planurile de viitor ale grupului vine într-o pe­rioadă în care celelalte grupuri hoteliere interna­ţio­nale pre­cum Accor sau Hilton sunt în plină dezvoltare pe plan local.