Decathlon deschide magazinul numărul 15 la Oradea

Autor: Cristina Roşca 22.10.2015

Retailerul de echipamente sportive Decathlon va deschide pe 30 octombrie magazinul numărul 15 din România în Oradea.

Cu o suprafaţă de 1.500 mp, magazinul este amplasat în Centrul Comercial Arcade Oradea Sud, pe str. Ogorului nr. 171 şi are în ofertă produse pentru peste 50 de sporturi precum nataţie, canoe, fobal, alergare, drumeţie, mountain bike, baschet, echitaţie sau pescuit.

Retailerul de echipamente sportive Decathlon, liderul pieţei de profil, a terminat anul trecut cu afaceri de 310 milioane de  lei, cu o treime peste cele din 2013 şi de peste opt ori mai mari decât în 2009, anul în care compania a intrat pe piaţa locală cu un magazin în cartierul bucureştean Militari. De altfel, trei dintre cele 15 magazine ale reţelei sunt în Capitală şi una dintre următoarele mutări pe care compania le pregăteşte este tot pentru Bucureşti, mai exact pentru cartierul Băneasa.

Pe piaţa echipamentelor sportive, estimată de ZF la 1,8-2,2 mld. lei, Decathlon se „luptă“ cu jucătorii specializaţi precum Intersport sau Hervis, cu lanţurile de hipermarketuri şi cu magazinele monobrand sau multibrand precum Adidas sau Nike.