Politia Rutieră a Capitalei va avea la dispoziţie două hibride Toyota Auris

Autor: Bogdan Alecu 26.10.2015

În luna octombrie a acestui an, Toyota România a încheiat un nou parteneriat cu  Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, prin care pune la dispoziţia acesteia, pentru o perioadă de un an de zile, două unităţi  Toyota Auris Hybrid.

Poliţia Română devine astfel prima instituţie publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor şi păstrarea unui mediu înconjurător curat incluzând în flota sa cele două maşini Toyota Auris Hybrid. Prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele două autoturisme, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranţei traficului rutier.

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota şi l-a asumat faţă de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat şi prin politica Toyota Earth Charter, intenţia companiei este de a reduce până în anul  2020 cu 25% consumul de carburant convenţional , prin lansarea şi dezvoltarea unor tehnologii precum hybrid plug in, maşini electrice şi FCV (hidrogen). Toyota – cea mai verde marcă auto - este un exemplu despre cum preocuparea faţă de mediu devine o prioritate la nivel de management, determinând astfel angajamentul real faţă de opinia publică din toată lumea. Promisiunea Toyota pentru clienţii săi este să îmbunătăţească performanţa tehnologiei hibrid, să reducă costurile şi să extindă linia de produse hibrid dintre modelele cu propulsie convenţională, atât de apreciate de către clienţii Toyota.