Alin Irimia se mută de la Fisc la BDO România, pe poziţia de partener

Autor: Claudia Medrega 28.10.2015

Alin Irimia, fostul şef al Direcţiei Preţuri de Transfer din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, se va muta începând cu 1 noiembrie la firma de consultanţă BDO România, pe poziţia de partener Transfer Pricing.

Alin Irimia are o experienţă de 17 ani în fiscalitate, din care şase ani a coordonat serviciul şi, ulterior, Direcţia de Preţuri de Transfer – analiză de risc din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. A fost direct implicat în redactarea legislaţiei naţionale în domeniu şi a reprezentat România în cadrul Comisiei Europene la comitete de reglementare responsabile pentru preţurile de transfer (ex. EUJTPF), riscuri de impozitare, politici de combatere a fraudei şi sisteme de control digitale.

În cadrul BDO, Irimia va coordona proiecte de international tax, tax planning, tax audit şi soluţionare a litigiilor fiscale, alături de Dan Barascu, Tax Partner &ITC BDO România.

BDO România este una dintre cele mai mari firme de audit şi consultanţă de pe piaţa locală, după eşalonul întâi format din giganţii BIG4. Compania are o experienţă de 20 ani în prestarea de servicii profesionale.